Forside

www.talepaedagog.com

Bedring?

Bliver det bedre?

Ethvert individ har sit eget sæt af forskelligartede vanskeligheder og vil nå sine egne personlige fremskridt - forskelligt fra alle andre!

Forudsigelser?

Det er ofte umuligt at forudsige, hvor meget af sproget, der kan genoptrænes, og hvor meget der kommer igen. Der er kun én vej: prøv og prøv - igen og igen.

Humor, stædighed og sej vilje er gode partnere!

Fortsat fremgang

Mange afatikere er imidlertid i stand til at opnå en anselig fremgang. Muligheden for at kommunikere bedres ofte med tiden. Selv personer, der har levet med deres afasi i mere end 10 år, kan rapportere om fortsat fremgang. Se f.eks. beretningerne af Kristian Skaarup og Chr. Ingwersen.

Selvtillid

At have tillid til at kunne anvende nogle få tilbageværende sprogmuligheder er mere betydningsfuldt end at være i stand til at kunne finde de korrekte ord. Med træning og støtte kan selv mennesker med en alvorlig afasi fortsætte med at kunne udtrykke deres behov, valg og unikke personlighed.

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Top | Oversigt | Firmaprofil | Kontakt | KA e-Learning Partner | ©2005-2008 LOGOS-IT
Talepædagogisk undersøgelse Lær sprog med Tell me more Undervisning